Olemme reissuperhe, joka erinäisillä kokoonpanoilla kiertelee milloin missäkin ja kulloin kussakin. Yksin, kaksin, lapsen kanssa, mummon kanssa, ilman mummoa… liike on pääasiassa, ei se, kuka liikkuu ja minne. Kuten vanha ystävä joskus totesi: ”Liikkuva sammal ei jäkälöidy.”

Kirjoittelemme tätä blogia ihan omaksi iloksi ja muistin virkistykseksi. Ajalla (ja huonolla muistilla) on tapana kullata muistot – ja jotta totuus ei vääristyisi liikaa, kirjoittelemme kokemuksiamme ylös tänne reissun päällä ollessamme. Nykyään on helpompaa kirjoitella tänne virtuaaliseen vihkoon kuin sinne sinikantiseen ruudulliseen. Ainakin yleensä.

Emme ota vastuuta, jos joku suosittelemamme paikka on mielestäsi täysin ruokoton tai täysin matkakohteeksi sopimaton tai jos olemme sivuuttaneet jonkin maailman ykkösnähtävyyden sivulauseessa. Nämä ovat omia mielipiteitämme ja ajatuksiamme. Omakin mielemme voi muuttua. Tämän blogin sisältö ei ole täyttä faktaa vaan huomioon on syytä ottaa matkalaisten senhetkisen väsymysasteen aiheuttama fiktiokerroin. Emme valehtele, mutta voimme jättää jotain kertomatta.

Jos löydät näiltä sivuilta jotain itseäsi ja omia matkojasi hyödyttävää niin laita ihmeessä meille palautetta. Olisi mukava kuulla, jos joku on joskus hyötynyt näistä sepustuksista.

20.1.2009

0 Kommentit to “Mikä ihmeen reissublogi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
RSS Reissaajan matkablogi

  • Helmi hemmottelun tarpeessa oleville 04.03.2013
    Voi että mikä ihana viikonloppu takana. Olo on erittäin levännyt ja rentoutunut, ja erittäin hemmoteltu. Uuuuuh.. iiiiiihhanaa Tällä kertaa en ollut missään Pohjois-Italiassa, Kaakkois-Aasiassa tai Karibian risteilyllä vaan Kirkkonummella :). Luit oikein: Kirkkonummella. Kylpylähotelli Långvikissä viettämässä Långweekendiä. Miksei kukaan ole kertonut mulle a […]
  • Lomayhteenveto 03.04.2011
    Olipahan mahtava reissu! Jälleen kerran. Erilaista tässä oli se, että omat ennakkokuvani siitä, mitä risteily Karibialla on, romuttuivat jotakuinkin täysin. Minulla, kuten ilmeisesti melko monella muullakin on se käsitys, että A) risteilyt ovat ihan sikakalliita, B) niillä käy vain 75-vuotiaita amerikkalaismammoja, jotka raahaavat lierihattuisia miehiään sat […]

%d bloggaajaa tykkää tästä: