Autovuokraus Puerto Ricossa – toimii!

Kun Royal Caribbeanin retkibussi heitti meidät San Juanin lentokentälle soitin sieltä autovuokraamoomme Charlie’s Car Rentaliin, josta meidät tultiin tila-autolla hakemaan vuokraamolle. Kätevää. He olisivat hakeneet ilmaiseksi myös laivaterminaalista, mutta tällä kertaa valitsimme tämän tavan. Voin erittäin lämpimästi suositella kyseistä firmaa, jos mietitte uskaltaako paikalliselta firmalta vuokrata. Palvelu oli erittäin hyvää ja kaikki toimi niin kuin oli sovittu.

Vuokraamo sijaitsi fyysisesti hyvin lähellä ensimmäisen yön hotelliamme Isla Verdellä. Tosin tajusin tämän vasta sitten, kun olimme loman lopussa palauttamassa autoa :D: Olin netissä varannut meille C-luokkaan kuuluvan auton, joka oli Kia Rio automaattivaihteella. Auto oli uusi, hyväkuntoinen ja muutoinkin hyvä peli ajella. Vuokraus sujui kuin muuallakin maailmassa. Luottokortilta otettiin vakuus, jonka sai parin päivän viiveellä palauttaessa takaisin.

Itse vuokraus oli hyvin edullista. Koko hinta oli 295 $ oli kuuden päivän vuokra, josta itse auton vuokra maksoi noin puolet. Otin nimittäin kaikki mahd0lliset vastuuvakuutukset, jotta mahdollisessa kolaritilanteessa ei tarvitsisi käydä maksumieheksi.

Liikennekulttuuri Puerto Ricossa on hyvin hmmm latinoa.. Ohitellaan mistä sattuu, ajetaan tuhatta ja sataa sekä osa autoista näkyi pysyvän kasassa lähinnä pyhällä hengellä. Meille ei onneksi mitään sattunut.

 

2 Kommentit to “Autovuokraus Puerto Ricossa – toimii!”


 1. 1 - Suomivaihtarit Puerto Ricossa 05.09.2011 20.27

  Hei! Olemme miettimässä autonvuokrausta San Juanissa ja tästä saikin hyviä vinkkejä hinnasta ja vuokraamoista. Kiitos! Sitä vielä mietittiin, että tarvitseeko vuokraamiseen olla kansainvälistä ajokorttia vai riittääkö suomalainen? Ilmeisesti on myös olemassa joku USA-liite, eli suomalaisen kortin käännös englanniksi?? Kiitos avusta!

 2. 2 baliriina 06.09.2011 5.20

  Hei! Hauskaa, jos tästä on ollut jollekin jotain iloa ja varsinkin apua 🙂 Mulla oli mukanani kansainvälinen ajokortti, mutta eivät sitä minulta kyllä kysyneet. Katsoivat vain suomalaista ajokorttiani. Mulla on nykyään aina Euroopan ulkopuolella autoa vuokratessani kv-kortti mukana vaikkei sitä vaadittaisikaan – olen nimittäin kerran joutunut hankaluuksiin Indonesiassa, kun ajelin ilman kv-korttia ja jäin kiinni.. se ei ollut hauskaa… Joten siitä oppineena olen ollut ylivarovainen tämän asian suhteen ja hankin aina kv-kortin – se kun ei paljon maksa. Just in case :).


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
RSS Reissaajan matkablogi

 • Helmi hemmottelun tarpeessa oleville 04.03.2013
  Voi että mikä ihana viikonloppu takana. Olo on erittäin levännyt ja rentoutunut, ja erittäin hemmoteltu. Uuuuuh.. iiiiiihhanaa Tällä kertaa en ollut missään Pohjois-Italiassa, Kaakkois-Aasiassa tai Karibian risteilyllä vaan Kirkkonummella :). Luit oikein: Kirkkonummella. Kylpylähotelli Långvikissä viettämässä Långweekendiä. Miksei kukaan ole kertonut mulle a […]
 • Lomayhteenveto 03.04.2011
  Olipahan mahtava reissu! Jälleen kerran. Erilaista tässä oli se, että omat ennakkokuvani siitä, mitä risteily Karibialla on, romuttuivat jotakuinkin täysin. Minulla, kuten ilmeisesti melko monella muullakin on se käsitys, että A) risteilyt ovat ihan sikakalliita, B) niillä käy vain 75-vuotiaita amerikkalaismammoja, jotka raahaavat lierihattuisia miehiään sat […]

%d bloggaajaa tykkää tästä: