Loma loppuu – hyvä mieli jäi

Viimeiset kaksi lomapäivää meni erittäin rennoissa merkeissä. Respan tyttö etsi meille ensin uuden uimapaikan, joka löytyi usean puhelun ja pitkän nettiselailun jälkeen ihan kadun toiselta puolen… enkö jo sanonut jotain siitä, että kiinalaiset eivät tunne muuta kuin oman työpaikkansa… Paikka oli hieman kalliimpi kuin hotellimme oma, mutta oli tunnelmaltaan parempi – toisin sanoen siellä oli vähemmän väkeä 🙂 Allas oli sisällä, mutta ulkoterasilla oli reilusti tilaa levittäytyä rantatuoliemme kanssa. Paikasta löytyi myös ihana Japanin matkalta tutuksi tullut täyden palvelun wc-istuin: lämmitetty istuinrengas, kolmen pesun ohjelma ja kuivaus… Oi miten olikaan kotoisa olo. Japanilainen vessanpytty ja kunnon suomalainen sauna! Jihaa 🙂

Maattiin koko päivä altailla ja ilta shoppailtiin, sunnuntaina puolestaan shoppailtiin koko päivä, koska keli oli muuttunut pilviseksi. Sunnuntai-iltana oli enää ehkä vain +25 C, tuntui ihan kylmälle kaikkien noiden hellepäivien jälkeen. Sään viilenemiseen sopikin hyvin, että ostin keskustan ostoskeskuksesta itselleni untuvatakin – kaupan päälle sain untuvaliivin. Toivottavasti tulee nyt sitten kunnon pakkastalvi!

Tässä lopuksi muutaman kuva viimeisistä Pekingin lomapäivistä. Matka oli kaiken kaikkiaan oikein hyvä ja onnistunut. Oli hyvä, että päädyimme kahden hotellin vaihtoehtoon, koska pelkkä kaupunkilomailu olisi ollut 9-vuotiaalle liian raskas ja pelkkä jälkimmäinen hotelli olisi ollut raskas etäisemmän sijaintinsa vuoksi. Ensimmäisestä paikasta oli niin helppo liikkua paikasta toiseen. Kaiken kaikkiaan hyvä loma jälleen kerran.

Otto löhöilee kattoterassilla

Pekingin metrossa on tiivis tunnelma, silti kaikki mahtuivat mukaan - yleensä

krääsäostoksilla

Patsas Wangfujienin kulmilla

Evästä katugrillistä.. listalla skorpioneja ja merihevosia

Illalla Pekingissä ei ole yksinäistä

Pekingin valtava lentokenttä

0 Kommentit to “Loma loppuu – hyvä mieli jäi”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: