Cosmopolite Apartment Hotel Beijing

Torstaina vaihdoimme hotellin toiseen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Siirryttiin keskustasta hieman kauemmas, tasokkaampaan majapaikkaan. Onneksi oltiin käyty etukäteen etsimässä ko. hotelli, koska sen löytäminen oli lievästi sanoen hankalaa. Tai siis hyvin lähelle päästiin, mutta sitten pihalla ei enää tiedettykään minne mennä. Eikä tienneet ihmisetkään, keneltä kyseltiin. Siis ihmiset, jotka työskentelee samassa talossa eivät tienneet, että siinä on hotelli.. just.

cosmpolite kyltti pihallacosmopolite_keittiocosmpolite huone

 

 

 

 

 

Respan henkilökunta oli täälläkin erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Pahoittelivat kovasti, että ei heti silloin puoli kymmenen aikaan aamulla saatu huonetta käyttöömme. Odotellessa käytiin testaamassa pihapiirin kahvila-ravintola, josta sain ihan kelvollista Currya. Nam.

Huone oli 11. kerroksessa ja jo huoneen oven lukko oli ultramoderni. Puhumattakaan itse huoneen sisustuksesta ja kaikista vempaimista. Wau. Kyllä huomasi, että hotelli on rakennettu vuonna 2008. Kaikki oli niin modernia ja siistiä.

Täällä meillä oli yksi leveä sänky käytössämme ja mahduttiin sinne hieman paremmin kuin edellisessä paikassa kahteen erilliseen vuoteeseemme. Huone oli erittäin tilava ja siellä oli olohuoneen lisäksi kunnon keittiö kaikkine tarvikkeineen. Ainoa, mitä kaipasin, oli kunnollinen paistinpannu. Pannu oli kyllä, mutta se oli niin kuprulla pohjasta, että muistutti lähinnä wokkipannua kuin peruspannua, jolta se ulkoisesti näytti.

Hotellin asukkaiden käytössä oli käytössä myös uima-allas, joka sijaitsi naapuri talon pihassa. Altaan käytöstä meni ihan länsimaisen suuruinen lisämaksu, eli 70/35 yuania, mutta maksoimme sen mieluusti siitä ilosta, että päästiin uimaan.

0 Kommentit to “Cosmopolite Apartment Hotel Beijing”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: