Kummallinen Korea – osa 1

Jos  oli        Japani        monessa suhteessa erikoinen        paikkaniintamaKorea          sevastakummallinenon.  Taman koneenvalilyontinappainjumittaa,joten valillaon hirveitasanavaleja javalillaeivalia lainkaan…   Kuvastaa hyvin  tata maata.          Sain asken apuajoltainpaikalliseltapultsariltatankoneen kanssa,kun nappaimistokirjoitti pelkastaan nailla paikallisilla kirjaimilla… siis nailla              ㅈㄷ가무ㅑㅎ마ㅣㅜㅎ.하ㅑㅜㄴ히ㅏㅑ샬;ㅇ니람;댜.            Nytosaanvaihtaa merkiston ihan itse – wau 🙂

Tama on jalleenvainpikapostaus  Busanin juna-asemalta, yritan Soulissa sitten ehtia istumaan koneen aareen hetkeksi. Hyvahan se vain on,ettaonsenverran paljontekemista,ettaeiehdi tanneistua. Hyvinsiis menee ja hurjanpaljonon koettu kaikkeahauskaaja eionneksimitaan ikavaa.

Kohta hypataan luotijunaan ja matkataan       300km tunnissa kohti pohjoista ja Soulia.                         I’llbe back.

1 Vastaa to “Kummallinen Korea – osa 1”


  1. 1 Katu 30.01.2009 6.18

    Huomenia! Kuulostaa vallan mielenkiintoiselta. Ja mielenkiintoista oli myös lukee tuo teksti, kun piti miettiä missä se sana viahtuu 🙂 Sopivaa aamujumppaa aivoille ( siis jos niitä nyt on). Mie aattelin tänään lähtee pumpille kokeilemaan polven kestävyyttä..
    Mukavaa loman jatkoa!!!

    …Ja muista että ne Olympialaiset oli jo siellä. Stadioni on kyllä vielä varmaankin paikallaan, mutta sen tasoisia kisoja ei ehkä ole tarjolla;)..


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: