Tervetuloa lukemaan matkablogiamme!

Onko Koreassa koreaa tai nipotetaanko  Nipponissa? Siitä aiomme ottaa selvää hyvin pian. Tämän blogin sisältö tulee luultavasti olemaan hyvin käytännön matkailuun painottunut. Mikä toimi missäkin, mistä tiedoista oli meille hyötyä, näimmekö jotain tosi jännää tai oliko joku paikka aivan ”vantaa” (kaikella rakkaudella vantaalaisia naapureitamme kohtaan).

Lento Souliin lähtee noin neljän tunnin kuluttua ja olen juuri saanut kassit pakattua. Ei tarvinnut edes panikoida.

Sitä en sitten tiedä onko rinkassa oikeanlaisia tavaroita vai aivan väärät vermeet. En ole ennen reppureissannut talvisissa olosuhteissa. Islantia ei oteta lukuun, koska siellä meillä oli vuokra-auto käytössä koko matkan ajan. Nyt pitää itse jaksaa kantaa sen minkä mukaansa ottaa. On ollut haasteellista miettiä, mitä reppuun pakkaa, koska odotettavissa olevat lämpötilat ovat noin -15 C ja +12 C väliltä… Hmm. 

Matkalle lähdemme tällä erää kokoonpanossa minä ja Doris. Lennämme tänään Finskin suoralla lennolla Souliin, josta meillä pitäisi olla Korean Airin jatkoyhteys Fukuokaan, Japaniin vielä saman päivän aikana. Japanissa meidän pitäisi olla huomenna iltapäivällä Japanin aikaa, jos kaikki menee hyvin.

Japanissa olemme rajoitetusta ajasta johtuen vain Kyushun saarella, siis siellä ihan lounaisessa Japanissa. Katsotaan mitä siellä sitten keksitään ja ehditään. Ensi viikon alkupuolella matkaamme sitten lautalla meren yli takaisin Etelä-Korean puolelle Busaniin. Olen buukannut ja ostanut etukäteen liput netistä, mutta olen vielä skeptinen sen suhteen, onko kaikki kunnossa.

Koreassa toivomme pääsevämme tsekkaamaan jonkin laskettelukeskuksen, joita siellä tuntuu olevan lukuisia. Tämä oli yllättävää tietoa ainakin minulle, ennen kuin olin perehtynyt enemmän Koreaan. Muutoinkin maa tuntuu tosi kiinnostavalle ainakin näin etukäteen. Saas nähdä mitkä ovat tunnelmat sitten jälkikäteen. Ehkä on ihan hyvä, että meillä ei ole mitään suuria odotuksia minkään suhteen – voi sitten yllättyä positiivisesti matkan varrella.

En ole aivan varma onnistuvatko kuvien päivitykset tänne reissun päältä, mutta yritän lisäillä sitten jälkikäteen siinä tapauksessa.

Vi hörs och ses, me lähdemme nyt kohti nousevan auringon maata!

1 Vastaa to “Tervetuloa lukemaan matkablogiamme!”


  1. 1 mezzovoce 23.01.2009 20.22

    Onpas hieno blogi – ja sopii sulle kuin nenä päähän tai rinkka selkään! Onnea matkaan, odottelen innolla kuulumisia reissun varrelta 🙂 Mulla on viikonlopulle niinkin eksoottinen suuntima kuin Rymättylä…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: